India vajab tööstuse kasvu tõttu 50 000 uut sekretäri

Seoses tööstussektori kasvuga Indias vajab riik Company Secretaries of India (ICSI) andmetel aastaks 2020 juurde vähemalt 50 000 uut sekretäri, vahendas economictimes.com.

ICSI andemetel on sellega seoses viimastel aastatel kasvanud eriala õppida soovijate arv üle 70% võrra. "Näeme tohutut tungi assistentide programmi saamiseks, mis tähendab, et üha suurem hulk edasiõppijaid on otsustanud selle eriala kasuks,“ rääkis ICSI president Vinayak Khanvalkar.

 Tööstuse kasvuga seoses kasvab assistentide tähtsus jõudsalt ning seetõttu on nende järele suurem vajadus kui praegu töötajaid pakkuda on. Khanvalkari sõnul on sekretäridel ettevõtete ümberstruktueerimises täita väga oluline roll, kuna nad assisteerivad juhte nii maksejõuetuse hindamisel, maksuküsimustes, läbirääkimistel kui ka teistes küsimustes. Praegu töötab India tööstussektoris  22 000 sekretäri.  

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara