Eestiga tutvuvad seitsme riigi konverentsikorraldajad

5.-7. maini tutvub Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ja Eesti Konverentsibüroo kutsel Eestiga 50 ürituste- ja konverentsikorraldajat seitsmest Euroopa riigist.

“Meet Estonia” tutvumisreisile saabusid Saksamaa, Venemaa, Prantsusmaa, Suurbritannia, Iirimaa, Belgia ja Rootsi konverentsikorraldajad.

Eesti Konverentsibüroo tegevjuhi Riine Tiigi sõnul toimub nii laiaulatuslik rahvusvaheline konverentsikorraldajate reis Eestisse esmakordselt ning ka ükski osaleja pole varem meid külastanud. “Ürituse käigus tutvustatakse Eestit kui väikest, aga tubli E-riiki, kus saab vaevata konverentse korraldada. Eesti trumpideks on uudsus, UNESCO maailmapärandisse kuuluv Tallinna vanalinn ning hea hinna ja kvaliteedi suhtega konverentsihotellid,” ütles Tiigi.

“Meet Estonia” üritus annab meile suurepärase võimaluse tutvustada Eestit kui uudset reisisihti olulisematele konverentsikorraldajatele üle Euroopa ning seeläbi aidata kaasa rahvusvaheliste seminaride ja konverentside arvu kasvule Eestis,” sõnas EASi turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso.

“Meet Estonia” tutvumisreisi raames külastab delegatsioon kolme päeva jooksul Tallinna konverentsi- ja turismiobjekte nagu Nokia Kontserdimaja, Estonia teater, Kumu ja Kadrioru loss, lisaks tutvutakse Tartu ja Lahemaa rahvuspargi võimalustega.

Delegatsioon kohtub pealinnas viibides Tallinna raekojas toimuval vastuvõtul abilinnapea Eha Võrguga. Külalistele korraldatakse traditsiooniline Eesti pidu Rocca-al-Mare vabaõhumuuseumis ja üllatusena Tallinna vanalinna öine ekskursioon, mille viib läbi rahvusvaheliselt tunnustatud ajaloolane ja poliitik Mart Laar.

EASi turismiarenduskeskuse ja Eesti Konverentsibüroo koostöös korraldatavat tutvumisreisi “Meet Estonia”  rahastatakse  Euroopa Regionaalarengu fondi toel Eesti kui reisisihi tuntuse suurendamise programmi raames.

MTÜ Eesti Konverentsibüroo on liikmepõhine konverentsiturismi katusorganisatsioon, mille eesmärgiks on Eesti kui konverentsimaa maine kujundamine ja tuntuse tõstmine ning Eestis toimuvate rahvusvaheliste konverentside arvu suurendamine. Eesti Konverentsibürool  on 25 liiget, nende seas Tallinn ja Tartu, suurimad konverentsihotellid, konverentsikorraldusfirmad ning Estonian Air.

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara