Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 6. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype pakub uute pakettidega soodsamaid kõnesid 

Alates tänasest on saadaval enam kui 170-sse riiki helistamiseks Skype’i kõnepaketid, mis pakuvad kõnekuludelt kuni 60 protsenti säästu võrreldes Skype’i minutipõhiste telefonidele helistamise tariifidega.

Kui varem olid kõnepaketid saadaval vaid 40 riiki helistamiseks, siis lisaks oluliselt kasvanud sihtriikide arvule saab nüüd valida ka fikseeritud või piiramatu kõneaja vahel. Kõnepakette saab valida 1-, 3- või 12- kuuliseks perioodiks.

Uute pakettide kuutasud algavad 16 kroonist. Paketi aktiveerimine on lihtne:

1. vali riik või riigid, kuhu soovid helistada;

2. määra, kas soovid helistada tavatelefonidele, mobiiltelefonidele või mõlematele;

3. vali kõnepaketi periood (1, 3 või 12 kuud) ja määratud või piiramatu kõneaeg.

 

“Skype’i uued kõnepaketid vähendavad kulutusi rahvusvaheliste kõnedele ja teevad lihtsaks just sellise lahenduse valimise, mis konkreetsele kasutajale vajalik,” ütles Skype’i tarbijasuuna juht Neil Stevens. “Inimesed saavad nüüd lihtsalt ja paindlikult helistada peaaegu kõikidele telefonidele üle maailma – ja seda väiksema kuluga.”

Skype on tasuta hääl- ja videokõnede pakkuja suhtluseks üle maailma. Alates oktoobrist 2005 on ettevõte pakkunud soodsaid helistamisvõimalusi ka neile Skype’i kasutajatele, kes soovivad kõnesid teha tava- ja mobiiltelefonidele. Vastavalt TeleGeography uuringule tehakse Skype’i kaudu 12 protsenti kogu maailma rahvusvahelistest kõnedest.

Skype’i kasutajad, kes kõnepaketiga liituda ei soovi, saavad jätkuvalt helistada telefonidele ka Skype’i krediiti ostes ja minutipõhiselt tasudes. Samuti jätkab Skype piiramatu kõneajaga ülemaailmse kõnepaketi pakkumist.

Lisainfot leiad aadressilt www.skype.com/go/subscriptions.

 

Järgmisel nädalal toob Skype välja ka testversiooni kauaoodatud grupi-videokõne teenusest. Kui seni on saanud Skype’i videokõnesid teha vaid kahe osapoole vahel, siis grupivideo testversioon pakub videokõne võimalust korraga viiele inimesele.

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700