Täna tutvustatakse võimalusi lõpetada tasuta katkenud kõrgkooliõpingud

Täna algusega kell 16 toimub Tallinna Ülikooli Uus-Sadama 5 õppehoones infotund, kus antakse ülevaade uuest programmist, mille raames saavad õpingud katkestanud üliõpilased tasuta oma õpinguid jätkata ja lõpetada. Samuti on infotunnis võimalik tutvuda Tallinna Ülikooli magistriõppe erialadega.

Uue programmi abiga, mis kannab nime TULE, saavad kõrgharidusteed tasuta
jätkata need, kes on oma õpingud katkestanud õppeaastatel 2003/2004 – 2008/2009. Õpinguid ei pea jätkama täpselt samal erialal ja samas kõrgkoolis, kus õpinguid alustati ja katkestati, kuid kandidaadil peab olema varasemate õpingute ja töökogemuse arvestamisega läbitud vähemalt pool õppekavast, millel nad oma õpinguid planeerivad jätkata.

Tasuta saavad õppima asuda ka varemalt tasulisel ehk riigieelarvevälisel
õppekohal õppinud tudengid. Lisaks saavad programmi raames vastu võetud
üliõpilased taotleda riiklikke ning ülikooli-siseseid õppetoetusi teiste üliõpilastega võrdsetel alustel.

TULE programmiga liituma on eelistatud Tallinna Ülikooli õpetajakoolituse magistriõppe, loodus- ja täppisteaduste bakalaureuse-  ja magistriõppe ning humanitaarteaduste ja kunsti valdkonna magistriõppe erialasid lõpetada soovivad tudengid.

TULE programmist lugege lähemalt: http://www.tlu.ee/?CatID=3314&LangID=1

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara