Homme tähistatakse Euroopa päeva

Euroopa päeva tähistatakse homme Tallinnas kahe suurüritusega: "Päevaga läbi Euroopa!" ning "Suur prõmm!".

Kell 11-17 toimuv „Päevaga läbi Euroopa!” on tasuta meelelahutusüritus, mille jooksul saab külastada Euroopa Liidu liikmesriikide saatkondi ning Euroopa Liidu maja,  lisaks toimub suur kogupereüritus Tammsaare pargis. Kokku on päeva vältel avatud 13 sündmuspaika programmidega nii lastele kui täiskasvanutele. 

Mitmed saatkonnad tutvustavad oma tegevust Tammsaare pargis, kus laval saab nautida meelelahutusprogrammi, mida juhivad kaks kõigile teada kirjanikku Oscar Wilde ja Eduard Vilde. Üles astuvad muuhulgas Ska Faktor ning Contra, parim Noortebänd 2010, Amargo flamencostuudio ja paljud teised. Tammsaare pargi lastetelgis on külas Karlsson, kes teeb lastega võistlusmänge, raamatumänge, nuputamismänge ning propelleri meisterdamise võistluse.

Avatud uste päeva keskmes on põnev orienteerumismäng, kus mängijad peavad koguma templeid osalevatest saatkondadest. Kolm peaauhinda on reisitšekid väärtuses 15 000, 10 000 ja 5000 krooni (võitja valib aja ja koha). Lisaks loositakse välja hulgaliselt väiksemaid auhindu saatkondadelt ning teistelt osalevatelt asutustelt.

Kell 17 algab Vabaduse väljakul "Suur prõmm!" ehk esmakordselt suurel laval Eestis – elava luule ja muusika kontsert-show. Esinejate nimistus on välisesinejad Hiinast, Saksamaalt, Suurbritanniast, Islandilt, Soomest, Prantsusmaalt, Lätist. Lisaks astuvad üles parimad Eestist: Chalice, AveNue, Jaan Pehk, fs, Aapo Ilves ja paljud teised. Õhtujuhid on Doris Kareva ja Üllar Saaremäe.

Üritustel osalemine on tasuta.

Lähem info "Päevaga läbi Euroopa!" ja "Suure prõmmi!" kohta veebilehel www.euroopapaev.ee. 

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara