ID-kaardi ja mobiil-ID kasutamisel esineb nädalavahetusel häireid

AS Sertifitseerimiskeskus teavitab, et seoses võrguühenduste ümberseadistamisega esineb ööl vastu pühapäeva (9.maid) katkestus mobiil-ID ja ID-kaardi teenustes.

Teenuste töö on häiritud südaööst kuni hommikul kella kaheksani.

Sertifitseerimiskeskuse klienditoe osakonna juhataja Eneli Kirme sõnul on häiritud mobiil-ID ja ID-kaardi kasutamine nii e-teenustesse sisenemisel kui ka digitaalallkirjastamisel. „Vabandame võimalike  ebameeldivuste pärast ning palume klientidel planeerida mobiil-ID ja ID-kaardi kasutust nii, et öine katkestus ei segaks igapäevaseid tegemisi,“ lausus Kirme. 
 
Kui pärast hooldustööde teostamist esineb probleeme teenuste kasutamisel, palume pöörduda ID-kaardi abiliinile 1777.


 

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Kadrin Karner

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara