Eesti Post: märgistage postkaste korrektselt

Uusi postkaste on viimase aasta jooksul paigaldatud rohkelt, kuid sageli unustatakse neile aadress märkimata, teavitab Eesti Post.

Eesti Posti postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult selgitas, et ettevõte on korduvalt juhtinud tähelepanu sellele, kui oluline on korrektne postkast postisaadetiste kättesaamisel. „Pidev teavitamine postkastide halvast seisukorrast on hakanud mõju avaldama ning enamus on juba korrektselt märgistatud. Kuid ikkagi on meil maapiirkondades väga palju selliseid postkaste, millel puudub omaniku  aadress. Sellisel juhul on pea võimatu kirja või teadet postkasti toimetada. Probleemid tulevad esile, kui saaja pöördub meie poole, kuna oodatud saadetis ei ole kohale jõudnud,” kommenteeris olukorda Vainult.

Postkastile ja selle paigutamisele esitatavad nõuded on määratletud postiseaduses. Postkastile tuleb kindlasti märkida korteri või maja number, talu puhul selle nimi ning juriidilise isiku postkastile lisaks juriidilise isiku nimi.

Teiselt poolt on sama oluline, et postkastil olevad korrektsed andmed kajastuksid saadetisele märgitud saaja aadressis.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara