Redisainitud rõivaste internetioksjon

4. ja 6.mail leidis aset heategevusaktsioon Haust Collectioni esinduspoes vanalinnas, kus toimus laojääkide värskendamine ehk redisainimine tuntud persoonide poolt. Edasi lähevad tuunitud rõivad internetioksjonile, mille kogu tulu annetatakse Tallinna Laste Turvakeskuse üheksandat klassi lõpetavate tüdrukute lõpukleitide jaoks.

Rõivaste tuunimisse andsid oma panuse kohalikud staarid: Tiiu Järviste, Uku Suviste, Argo Ader, Iiris Vesik, Karin Rask, Koit Toome jt. Igaüks pidi valima vähemalt ühe rõivaeseme ja selle siis oma äranägemise järgi redisainima, andes sellele uue, huvitava ja omanäolise väljanägemise. Redisainitud riided on müügil internetioksjonil Haust Collection Tallinn Facebooki kontol, kust kõigil huvilistel on võimalik rõivaid uudistada ning ka otse oma pakkumisi teha. Oksjon facebookis kestab 12.maini, mil pakkumised loetakse lõplikult suletuks kell 00.00.


 

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara