Kalev Roosiväli: juhi töös on kõige raskem olla pikka aega heas vormis

Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Kalev Roosiväli ütles portaalile juhtimine.ee, et juhtimise juures on kõige raskem olla pikka aega heas vormis, ent see on väga oluline, kuna usalduse tekkimine juhi ja tema ettevõtte vastu võtab aastaid.

"Küsida, mis on juhtimine ja organisatsioon on sama, kui küsida, mis on elu," lausus Roosiväli, kelle jaoks juhtimine on loomulik tegevus. Juhtimises nii nagu eluski pead seadma eesmärgi ja tegema plaani, mismoodi oma eesmärkideni jõuda. Pead suutma inimesed endaga kaasa tõmmata, et need ellu viia, rääkis ta.

Juhtimise juures on Roosivälja sõnul raskeim olla heas vormis. "Kui teistelt nõuad, siis pead ka ise olema kogu aeg heas vormis. Olen näinud, et paljud ei suuda seda pika aja vältel teha." Tema sõnul suudetakse paar aastat olla heas vormis, ent siis tekivad kas mingist isiklikust elust tulenevad või muud segajad.

"Usaldus juhi vastu ei teki aasta ega kahega. Aga kui sind ei usaldata, siis ei usaldata ka sinu eesmärki ja plaani ning inimesed ei tule sinuga kaasa. Inimesed võtavad seda kui ajutist nähtust. Pikaajaliselt heas vormis olemine on raske ja väga oluline," ütles Roosiväli.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara