Tallinna priimustele makstakse stippi

Tallinna päeval annab linnavolikogu esimees Toomas Vitsut Poska majas Tallinna kõrgkoolide edukatele tudengitele üle linna stipendiumid.          

Jaan Poska nimelise stipendiumi saavad kümme Tallinna Tehnikaülikooli üliõpilast, keda linn toetab kokku 200 000 krooniga. Stipendiaadid on Merike Viigisalu, Veiko Karu, Tanel Jalakas, Ivo Müürsepp, Juri Belikov, Olga Velts, Aleksandr Michelson, Boriss Gubaidulin, Martin Esinurm, Eleriin Tekko.

Tallinna linna stipendiumi pälvivad kaheksa Tallinna Ülikooli üliõpilast: Anneli Köster, Taavi Lindmaa, Jaanika Meigas, Ulrika Rosenblad, Heleen Vennikas, Kert Martma, Tauri Tuvikene, Krista Jüriado. Tallinna Ülikooli Tallinna linna stipendiumifond on 160 000 krooni aastas ja iga stipendiumi suurus on 20 000 krooni.

 Tallinna linna Johan Pitka stipendiumi pälvivad kümme Eesti Mereakadeemia üliõpilast: Eha Merirand, Mari Kaldma, Ahto Aasma, Taavi Aas, Maksim Kruptšenkov, Rene Peel, Vadim Kuznetsov, Marianna Must, Kristina Pullerits, Katri Pindsoo. Tallinna linna Johan Pitka stipendiumifond on 100 000 krooni, iga stipendiumi suurus on 10 000 krooni.

Tallinna linnavalitsuse ja Tallinna Tehnikaülikooli koostöölepingu kohaselt finantseerib Tallinna linnavalitsus iga-aastaselt Jaan Poska nimelise stipendiumi väljamaksmist 200 000 krooni ulatuses. Stipendiumi määramisel arvestatakse üliõpilase ühiskondlikku aktiivsust ja silmapaistvat tegevust Tallinna linna hüvanguks, tema akadeemilist edukust ning üliõpilase uurimistöö (bakalaureuse-, magistri-, aine- vms uurimistöö) tulemuste rakenduslikku väärtust Tallinna linna jaoks.

Tallinna linna stipendium määratakse üks kord aastas kaheksale Tallinna Ülikoolis täiskoormusega õppivale, õppe- ja teadustöös edukale ning ühiskondlikult aktiivsele magistri- ja doktoriõppe üliõpilasele, kelle eelmise õppeaasta kaalutud keskmine hinne on vähemalt 4,0 ning kelle uurimistöö on seotud Tallinna linna ökoloogilise, sotsiaalse või kultuuri- ja hariduskeskkonna arendamisega.

 


 

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Kaisa Gabral

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara