Homsel Maijooksul rekordiline osavõtt

Homme Tallinnas toimuvale XXIII SEB Maijooksule on registreerunud ligi 9000 jooksusõpra, mis on üle 1000 rohkem kui eelmisel aastal.

„Hea sõna levib ja seetõttu lööb ka käesoleval aastal õrnema soo kõige olulisem jooksuüritus senised rekordid. Meil on tavaks saanud soov premeerida üht tublit tervisesportlast ja selleks anname teist aastat auhinna 1223. lõpetajale,“ märkis SEB Liisingu tegevjuht Ainar Leppänen.

SEB Liising koostöös Nikega annab XXIII SEB Maijooksu 1223. lõpetajale Nike Lunarglide jooksujalatsid. Arvesse lähevad ajavõtuga distantsil startinud osalejad ning auhind antakse 1223-ndana finišijoone ületanule. Lisaks saab võitja priipääsme 2011. aasta SEB Maijooksule.

 

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara