Teksapükste hind tõusuteel

Puuvillahinnad USA ICE futuuribörsil on võrreldes möödunud aastaga 33 protsenti kallimad ning on lähenemas 15 aasta tipptasemetele. Majanduse taastudes on ostjad julgemaks läinud ning arenevate majanduste kiire kasvu keeristes rabatakse teksapüksegi üha innukamalt, kirjutab Postimees.

«Puuvilla nõudlus ületab tootmise juba kolmandat aastat järjest,» ütles futuurimaakleri FCStone’i analüütik Gary Raines. USA teksatoodete import tõusis esimeses kvartalis mullusega kõrvutades 12,8 protsenti, importteksade keskmine hind tõuseb tänavu ilmselt umbes 3,2 protsenti, ütles Raines.

Wrangleri ja Lee brändide omanik VF Corp ütles hiljuti, et puuvillakanga hinna tõus paisutab arvatavasti tootmiskulutusi käesoleva aasta lõpus ning ka tuleval aastal.

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara