Puhkepäev: Käsmu kutsub   vabaõhukontserdile

Kontserdisarja “Kaunid kontserdid Käsmus” kaheksal järjestikusel õhtul toimuva programmi suurimad tõmbenumbrid on Jaak Joala 60. sünnipäevale pühendatud kontsert ning Eesti filmimuusika õhtu.

Koondnimetuse all “Kaunid kontserdid Käsmus” toimuva kontsertprogrammi traditsioonid ulatuvad üle-eelmisesse suvesse, mil sama nimetust kandis Viru Folgi festivaliosa Käsmus Ingmani merelaval. Mullu võttis “Kaunite kontsertide” sari juba iseseisva vormi Viru Folgi peafestivalist lahus.
Tänavuse sarja formaat sarnaneb eelmise aasta omaga ning sisaldab kaheksat vabaõhukontserti, mida saab kuulata kaheksal järjestikusel õhtul. Peamiselt on programmi valitud artistid, kooslused ja programmid, mis otseselt Viru Folgi programmi ei sobi, küll aga väärivad Käsmu kauni looduse keskel publiku ette toomist.

“Juba sarja pealkiri ütleb, et me soovime siia võimalikult kauneid kontserte. Lisaks oleme kava koostamisel püüdnud arvestada, et see oleks võimalikult mitmekesine ja et siin oleksid sellised esinejad, kelle publik soojalt vastu võtaks,” teatas kontserdisarja korraldaja Villu Veedla.
Veedla sõnul on tänavusest programmist kindlad magnetid, mis tõmbavad kokku maksimaalse publikuhulga, kaks esimest kontserti. Need on Marko Matvere kontsert koos Mustlavankriga ning Jaak Joala 60. sünnipäeva auks peetav kontsert, millest võtab osa hulk tuntud Eesti lauljaid, teiste hulgas Ivo Linna, Marten Kuningas, Liisi Koikson, Märt Avandi, Marju Länik jt. Soliste saadab ansambel eesotsas Antti Kammistega.

Joala juubelikontserdile mastaabilt sarnane üritus on planeeritud ka sarja lõppkontserdiks. Eesti filmimuusika galakontserdil astub üles palju noori andekaid artiste, nagu Ott Lepland, Hanna-Liina Võsa, Maria Listra, Getter Jaani, Kene Vernik, Margus Vaher, Jalmar Vabarna ja Toomas Krall. Soliste saadab ansambel Margus Kappeli juhatusel ning kaasa teeb ka ETV lastekoor.

“Kaunid kontserdid Käsmus 2010”
08.06 Marko Matvere ja Mustlasvanker
09.06 Jaak Joala 60. sünnipäeva kontsert
10.06 Tõnis Mägi & Chalice
11.06 Ultima Thule & Jäääär
12.06 Birgit Õigemeel, Uku Suviste & Noorkuu
13.06 L. Saatpalu, P. Rebane & R. Tafenau “Sa oled hea”
14.06 Maarja-Liis Ilus, Rein Rannap & keelpillikvartett Prezioso
15.06 Eesti filmimuusika õhtu
Algus kl 20, sissepääs alates kl 19
Piletid 125 kuni 275 kr
Lapsed kuni 12 a k.a pääsevad kontserdile tasuta 
http://kkk.virufolk.ee


 

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Mari Hiiemäe

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara