Puhkepäev: Käsmu kutsub   vabaõhukontserdile

Kontserdisarja “Kaunid kontserdid Käsmus” kaheksal järjestikusel õhtul toimuva programmi suurimad tõmbenumbrid on Jaak Joala 60. sünnipäevale pühendatud kontsert ning Eesti filmimuusika õhtu.

Koondnimetuse all “Kaunid kontserdid Käsmus” toimuva kontsertprogrammi traditsioonid ulatuvad üle-eelmisesse suvesse, mil sama nimetust kandis Viru Folgi festivaliosa Käsmus Ingmani merelaval. Mullu võttis “Kaunite kontsertide” sari juba iseseisva vormi Viru Folgi peafestivalist lahus.
Tänavuse sarja formaat sarnaneb eelmise aasta omaga ning sisaldab kaheksat vabaõhukontserti, mida saab kuulata kaheksal järjestikusel õhtul. Peamiselt on programmi valitud artistid, kooslused ja programmid, mis otseselt Viru Folgi programmi ei sobi, küll aga väärivad Käsmu kauni looduse keskel publiku ette toomist.

“Juba sarja pealkiri ütleb, et me soovime siia võimalikult kauneid kontserte. Lisaks oleme kava koostamisel püüdnud arvestada, et see oleks võimalikult mitmekesine ja et siin oleksid sellised esinejad, kelle publik soojalt vastu võtaks,” teatas kontserdisarja korraldaja Villu Veedla.
Veedla sõnul on tänavusest programmist kindlad magnetid, mis tõmbavad kokku maksimaalse publikuhulga, kaks esimest kontserti. Need on Marko Matvere kontsert koos Mustlavankriga ning Jaak Joala 60. sünnipäeva auks peetav kontsert, millest võtab osa hulk tuntud Eesti lauljaid, teiste hulgas Ivo Linna, Marten Kuningas, Liisi Koikson, Märt Avandi, Marju Länik jt. Soliste saadab ansambel eesotsas Antti Kammistega.

Joala juubelikontserdile mastaabilt sarnane üritus on planeeritud ka sarja lõppkontserdiks. Eesti filmimuusika galakontserdil astub üles palju noori andekaid artiste, nagu Ott Lepland, Hanna-Liina Võsa, Maria Listra, Getter Jaani, Kene Vernik, Margus Vaher, Jalmar Vabarna ja Toomas Krall. Soliste saadab ansambel Margus Kappeli juhatusel ning kaasa teeb ka ETV lastekoor.

“Kaunid kontserdid Käsmus 2010”
08.06 Marko Matvere ja Mustlasvanker
09.06 Jaak Joala 60. sünnipäeva kontsert
10.06 Tõnis Mägi & Chalice
11.06 Ultima Thule & Jäääär
12.06 Birgit Õigemeel, Uku Suviste & Noorkuu
13.06 L. Saatpalu, P. Rebane & R. Tafenau “Sa oled hea”
14.06 Maarja-Liis Ilus, Rein Rannap & keelpillikvartett Prezioso
15.06 Eesti filmimuusika õhtu
Algus kl 20, sissepääs alates kl 19
Piletid 125 kuni 275 kr
Lapsed kuni 12 a k.a pääsevad kontserdile tasuta 
http://kkk.virufolk.ee


 

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Mari Hiiemäe

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara