Töökuulutus: töötutel mitte kandideerida

Kuu alguses avaldas USAs tegutsev personalifirma Sony Ericssoni palvel töökuulutuse, kus märgiti, et töötutuid kandideerima ei oodata, vahendas Arizona Daily Star.

Sony Ericsson avab juulis Atlantas oma uue kontori ja otsis sellega seoses ka uusi töötajaid, muu hulgas oli firmal vaja turundus- ja avalike suhete juhti. Kuulutuses aga seisis nõue, et kandidaat peab töötama turunduse alal mõnes tarbeelektroonikat tootvas ettevõttes

Enne meediakära teket oli kuulutuses olnud sõanakasutus veelgi resoluutsem, väites, et töötute kandideerimisi ei võeta arvesse. Sony Ericssoni esindaja Stacy Doster nimetas nii kuulutuse esialgset kui ka parandatud sõnastust arusaamatuseks, lisades, et eesmärgiks oli jõuda ka hetkel töökohta omavate sobivate inimesteni.

 

 


 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara