Air Baltic asus pileteid müüma Soome R-Kioskites

Soomes saavad inimesed juunis osta R-Kioskitest lisaks ajalehtedele ja hommikukohvile ka Air Balticu lennupileteid, vahendab Tarbija24.

R-Kioskitest saab osta pileteid kõigile Air Balticu lendudele Soome ja Riia või Tallinna vahel, teatas lennufirma eile.

«Air Baltic oli aastal 2007 esimene lennufirma Põhja-Euroopas, mis tõi lennupiletid poeriiulitele leiva ja piima kõrvale. Nüüd on Air Baltic esimene lennufirma, mis juurutab lennupiletid Soome ajalehekioskites,» ütles ettevõtte kaubandusjuht Tero Taskila.

«Tänapäeval on lendamisest saanud igapäevaelu lahutamatu osa, seda niivõrd et Soome kliendid saavad nüüd osta lennupileteid koos oma hommikuste lehtede ja tassi kohviga kokku 700 kioskist üle kogu Soome,» kinnitas ta.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara