Kaja Malts: reisibüroo abi kasutades ei pea ise sahmima   

OÜ Advokaadibüroo Glimstedt Straus & Partnerid büroojuhi Kaja Maltsa sõnul on reisibüroost transpordi ja majutuse tellimine mugav, ent tähendab sageli kallimat hinda.

OÜ Advokaadibüroo Glimstedt Straus & Partnerid büroojuht Kaja Malts sõnab, et juht eeldab ennekõike seda, et talle reisi ajad sobiksid ning et ta ei peaks kusagil pikalt ootama. "Aga eks hinda ka muidugi," lisas ta..
Malts kasutab nii pikaajalise koostööpartnerina toiminud reisibüroo pakkumisi, küsib teistelt reisibüroodelt võimalusi ning otsib ka ise häid hindu. Tema sõnul saab keskmise hinnataseme välja uurida ning kui reisibüroo pakutav hind ei moodusta sellega võrreldes väga suuri kääre, tasub bürood eelistada. "Seda just mugavuse pärast. Nii jääb ära ise sahmimine. Ei ole väga palju aega sellele kulutada," ütleb Malts, lisades, et üldiselt on reisibüroo hinnad ikka kõrgemad kui otse tellides.

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara