Puhkekeskused täituvad masust hoolimata

Masu ja jahedate ilmade kiuste on kodumaiste puhkekeskuste nädalavahetused suve lõpuni broneeritud, vahendab Tarbija24.

Pealinna lähistel asuvas Viikingite külas on 80 protsenti selle suve nädalalõppudest broneeritud ja mõnel reedel-laupäeval on puhkekülas lausa mitu gruppi korraga. Küla omaniku Steve Hindreksoni sõnul on praegu tahtjaid lausa nii palju, et päringutele ei jõua 24 tunni jooksul vastatagi. Hindreksoni sõnul on nende kaugem eesmärk välja arendada puhkekeskus, mis oleks nagu suur kaubanduskeskus ja pakuks sobilikku ajaviidet võimalikult erinevatele maitsetele. 

 Ka Pärnumaal Marksa puhkekeskuses on suvekuude nädalavahetused juba kinni, osa on broneerinud lastelaagrid ja osa firmad. Setumaal asuvas Hirvemäe puhkekeskuses pilt paraku nii roosiline pole, peremehe Margus Kapteni sõnul on neid ja teisi ümberkaudseid turismiettevõtjaid päästnud mõneti Koidula piiripunkti ehituse tõttu kodust kaugele komandeeritud ehitajad. 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara