Esmaabiellujate vanus kasvab

Eestis kasvab esmaabiellujate keskmine vanus, ulatudes meestel juba üle 30 eluaasta, samas väheneb jätkuvalt pulmade arv, vahendab Tarbija24.

Statistikaameti andmetel abiellus 2009. aastal alla 19-aastaselt 184 neiut ja 52 noormeest. Kõige tavalisem abiellumisvanus oli mullu vahemikus 25-29 aastat, mil otsusas abiellu astuda 1577 naist ja 1511 meest. Statistikaameti rahvastikustatistika juhtivstatistik Mari Plakk tõi välja, et abiellumisvanus suureneb: meestel jõudis keskmine esmaabiellumisiga mullu esimest korda üle 30 eluaasta, naistel oli see mullu 27,6 aastat.

«Euroopa riikides on esmaabiellujate vanus veel kõrgem,» sõnas Plakk, kelle sõnul on Eestis naise vanus esimese lapse sünnil juba mõnda aega madalam kui esmakordse abiellumise vanus. «Enne sünnib laps ja siis abiellutakse. Aastatel 2007-2009 on vahe juba umbes poolteist aastat ehk laps on saanud juba pooleteise aastaseks, kui esmakordselt abiellutakse,» märkis statistik.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara