Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 16. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft Office 2010 nüüd  ka Eestis müügil

Maailma populaarseima kontoritarkvara uusim versioon on nüüd müügil ka Eesti poodides ning seda saab tellida internetist.

Office 2010 saab osta ka koos laua- või sülearvutiga, uut tarkvara pakuvad kõik suuremad arvutitootjad nagu Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony and Toshiba. Microsofti hinnangul müüakse järgmisel aastal üle 100 miljoni arvuti, millel on eelpaigaldatud Office 2010. Selle saab aktiveerida, ostes ühe kolmest järgmisest versioonist: Office Home and Student 2010, Office Home and Business 2010 või Office Professional 2010.

Microsoft Eesti juht Rain Laane nimetas Office 2010 suurimaks uuenduseks tarkvarale lisatud veebirakendusi. „Sisuliselt tähendab see seda, et Office'i programmidele pääseb ligi igast internetiühendusega arvutist, sõltumata sellest, kas programmid ise on arvutisse installeeritud. See suurendab märgatavalt kasutamisvõimalusi ja mobiilsust,“ selgitas ta.

Samuti on Office 2010 juures pööratud rõhku eelmise versiooniga võrreldes suuremale ühilduvusele erinevate failitüüpidega ja kasutajaliidese mugavamaks muutmisele.

 Ka stiilsete dokumentide ja ettekannete loomine on uue Office’iga palju lihtsam, näiteks on Powerpoint’ile lisatud foto- ja videotöötluse võimalusi. 

Office 2010 testversiooni laeti alla enam kui üheksa miljonit korda, mis on kuus korda rohkem kui Office 2007 puhul. Samuti näitas testkasutajate seas tehtud küsitlus, et 75 protsenti neist plaanib osta Office 2010 kuue kuu jooksul.

Office 2010 on hetkel saadaval ingliskeelsena, eestikeelne versioon tuleb müügile sügisel.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700