Kadri Lainas: parim reklaam on pood ise 

AS Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonijuht Kadri Lainas rääkis Best Marketingi Clubis Prisma värsket turunduskontseptsiooni „Üks mure vähem“ kirjeldades, et Prisma reklaam ongi pood ise, vahendab  Best-Marketing.com oma blogis. 

"Pood on Prisma peamine suhtluskanal, Prisma reklaam ongi pood ise. Eestis on suurim toitu pakkuv kauplus Rocca al Mare Prisma, aga töötajaid on seal vaid 100. Märksõnaks on efektiivsus, kõik saalitöötajad on kassavalmidusega," rääkis Lainas.

Teeninduse puhul on Prismal paika pandud, et järjekorras tohib seista 3+1 inimest. See tähendab, et kui üks maksab, siis maksimaalselt kolm inimest võib seista järjekorras, infoleti töötaja hoiab sellel silma peal ja organiseerib saalist inimesi kassadesse juurde.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara