Sõrves peavad suvepäevi sanatooriumile lõket eelistavad lätlased

Sõrve turismitalu omaniku Jüri Mitti sõnul eestlased Sõrve ei jõua, vaid piirduvad Kuressaares paiknevate sanatooriumitega. Lätlased aga enam sanatooriumis ei käi, vaid tulevad oma toidu ja viinaga Sõrve, käivad saunas ja istuvad lõkke ääres, kiites, et neile selline odav puhkus sobib. 

Sõrve turismitalu omanik Jüri Mitt rääkis, et kevadel küll tehakse broneeringuid, kuid siis hakatakse uurima, et kui palju maksab ikkagi praamiga tulek Saaremaale ja kui palju kulub sellele aega.

Mikk lisas, et mandril üritust pidades hoitakse bussiraha ja aega kokku.
“Puidufirmades tööd liigub ja nemad ei loe nii hoolsalt oma raha, aga kindlasti pole enam ehitusfirmasid, kes omal ajal tulid igasuguste ehitajatega, IT-firmasid ei ole. Enam ei käi kõik Saaremaal ja kui nad käivad, siis nad ei jõua Sõrve,” märkis turismitalu omanik.

“Kuna osa juhtkondi tahab raudselt spaas ööbida, siis eelistatakse Kuressaaret. Saaremaal on spaa hinnad küllalt odavaks lastud ning seal on ka seminariruumid ja muu selline. Milleks enam Sõrve trügida?” küsis ta.
“Meie siin äärealadel 50 kilomeetrit Kuressaarest toitume Läti bussituristidest. Enam nad sanatooriumisse ei lähe, vaid tulevad oma toidu ja viinaga siia, käivad saunas ja istuvad lõkke ääres. Ja siis räägivad – vot, selline odav puhkus meile sobib!” lausus Mitt.


 

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Katre Pilvinski

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara