Büroojuht: olen kättesaadav 24/7 

Mõnes ettevõttes võib tekkida vajadus, et sekretär oleks kättesaadav praktiliselt kogu aeg. Nii näiteks on tarkvara loomisega tegeleva ettevõtte OÜ Raintree Estonia büroojuht Eva-Ly Kattai kättesaadav praktiliselt kogu aeg, sest hoolimata sekretäri hommikusest tööajast, töötavad programmeerijad õhtuti ning Ameerika kontoriga peetakse ühendust nende tööajal.

Meditsiinitarkvara loomisega tegeleva OÜ Raintree Estonia büroojuht Eva-Ly Kattai räägib, et kuna Ameerika kontor, kellele tööd tehakse, töötab teisel ajal kui Eesti kontor, on enamik ettevõttes töötavaid programmeerijad tööl ajavahemikus 15-21.
"Kuna meil tuleb enamik töötajaid tööle peale lõunat, mil ka Ameerika kontor töötab, saan ma hommikuti tegeleda asjadega, mis vajavad süvenemist, aga ei eelda kolleegidega suhtlemist," rääkis personalijuhi, büroojuhi, sekretäri ja muidki ülesandeid täitev Kattai.

"Hommikul tasub sekretäril maha istuda ja panna päeva kondikava paika," soovitab ta oma kogemusest. „Muidugi kui keegi tuleb mingi kiire asjaga, võib see päevaplaani sassi ajada,“ lisas ta.

Kattai tuleb kontorisse kell 9 hommikul ja kui õhtul pole midagi suuremat toimumas, lahkub kella 17 paiku. „Aga kuna programmeerijad on enamasti tööl ajavahemikus 15-21, siis telefoni teel olen kättesaadav 24/7. Mulle võib alati helistada. Ameerika poolega saab vajadusel suhelda ka msn-is või meilitsi. Õnneks on inimesed tublid ja saavad ise hakkama," rääkis Kattai. Nii saab büroojuht õhtuseid kõnesid harva, ehk korra kuus. "Vajadusel saan ma ka alati kontorisse sõita, kuna elan Tartust vaid paari kilomeetri kaugusel. Õnneks ei teki sellist vajadust kuigi sageli,“ lisas ta.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara