Autor: Signe Sillasoo • 1. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sekretäride lemmikteemad juunis: puhkus ja töökorraldus

Sekretar.ee lugejad lugesid juunis suurima huviga suvised puhkusega seotud lugusid. Samuti olid huvipakkuvad töökorraldusest ja -kultuurist rääkivad artiklid.

Juuni 10 loetumat uudist:

1. Aasta turundusjuht: mul on oma nägemus

Passwordil tunnustati eelmise aasta tulemuslike tegude eest aasta turundusjuhi tiitliga ASi Rimi Eesti Food turundus- ja kommunikatsioonijuhti Evelin Mägioja.

2. Maaja Kallast: tööandja ei väärtusta ainult ajusid, vaid ka korrektset väljanägemist

Käitumiskultuuri ja ärisuhtluse õppejõud Maaja Kallast räägib, kuidas ühendada töö- ja pereelu, nii et kõik võitjaks jääksid.

3. Treeni targalt: jooksmine on odav ja tõhus

Jooksmine on kujunenud üheks populaasemaks spordialaks tervisesportlaste seas. Esiteks on jooksmine odav, vaja on vaid spordiriietust ja jooksususse. Ja teiseks on jooksime lihtne, joosta saab kõikjal, kirjutab Peeter Karask spordiblogis.

4. Töötajasõbralikkus USAs: Oprah kinkis töötajatele 10 000 dollarit ja iPadi

Ka eesti televaatajale tuntud ameerika telesaatejuht ja miljonär Oprah Winfrey kinkis oma ajakirja 10. sünnipäeva puhul töötajatele tšeki 10 000 dollarile ja uhiuue tahvelarvuti iPad.

5. Hede Kerstin Luik: on veider käskida enda eest valetada 

Smartmark OÜ omaniku Hede Kerstin Luige hinnangul pole vale, ka hädavale, üheski situatsioonis õigustatud. Tema sõnul tundub valetamine veider ning veelgi veidram oleks seda käskida sekretäril teha.

6. 5 nõuannet, kuidas taltsutada kadedust

Kõigi elus on hetki, mil me tunneme kadedust sõbra kiire karjääri, ilusa maja või kauni säärejooksu pärast. Yahoo! Shine annab viis nõuannet, kuidas mitte lasta kadedusel oma päeva rikkuda.

7. PUHKUS: Põhjamaade au ja uhkus Tallinna külje all

Viikingisõdalasi on peetud enamasti ikka Taani, Rootsi ja Norra hirmuks ja uhkuseks, ent sama suure uhkusega võib neist ka Eestis rääkida. Viikingite küla pakub külalistele killukest viikingiaegsest elust ja olust otse Tallinna külje all.

8. Ninast sabani: härjasabad

Martin Hanson kirjutab Kulinaariakatedraali blogis, kuidas valmistada härjasabahautist.

9. Planeeri päeva 5 tegevust

Kristjan Otsmann kirjutab Ajajuhtimise blogis, miks tasuks piirata igapäevaste tegevuste arvu.  

10. 6 nippi puhkuseks valmistumiseks

Milline on su kõige tõhusam tööpäev aastas? Loomulikult päev enne puhkust – ühe päevaga jõuad ära teha oi kui palju. Ja õhtuks oled rampväsinud. Ning enne seda tavaliselt rahutu ja närviline. Kuidas valmistuda puhkuseks stressivabamalt ning puhata seda nautides, sellest kirjutab Kristjan Otsmann Ajajuhtimise blogis.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700