RMK manitseb metsapuhkajaid ettevaatlikkusele tulega

Seoses kuumade ilmade ja jätkuva tuleohuga Eesti metsades soovitab RMK enne metsa minekud uurida, kas antud piirkonnas on tuleohu tõttu metsa minek lubatud või mitte. 

RMK soovitab:

- Enne metsa minekut uuri, kas see pole tuleohu tõttu keelatud. Teavet saad päästeala infotelefonilt 1524, Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudi tuleohu kaardilt või lähimast RMK teabepunktist. Metsamineku keelu kehtestab kohalik omavalitsus.

- Tutvu enne metsa minekut looduses liikumise juhistega. Kavanda ja valmista matk hoolega ette, pea kinni režiimipiirangutest ja igaüheõiguse põhimõtetest, liigu ja tee laager jälgi jätmata, tee tuld läbimõeldult vaid selleks ette nähtud kohas, korista enda järelt prügi  ja pese nõusid ja ennast kuival maal.

- Ole eriti hoolas tulega! Pea meeles, et lõket tohib teha vaid selleks ettevalmistatud ja tähistatud kohas. Eelista kindlasti kaetud lõkkekohta. Ole tähelepanelik ja ära jäta lõket valveta. Lahkudes kustuta lõke korralikult.

Metsapõlengust teata telefonile 112.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara