5 nõuannet, kuidas kaalu säilitada

On kurb tõsi, et enamik inimesi ei suuda oma dieediga saavutatud kehakaalu säilitada. Kaaluabi.ee pakub mõned soovitused, mis väldivad jo-jo dieeditamist ning mida järgides on lihtne saavutatud kehakaalu jääda.

1. Kaalu end iga päev samal ajal. On teooriaid, mis ei soovita kaaluda sagedamini kui kord nädalas, sest kaal kõigub päevade kaupa sõltuvalt söögist, joodavast vedelikust ning treeningust. Kuid kui iga päev kaaluda ühel ja samal ajal, saab siiski hea pildi hetke keskmisest kehakaalust. Mõned uuringud on näidanud, et end iga päev kaaluvad inimesed kaotavad oma kehakaalust enam ning on vähem tõenäoline, et nad oma vanadesse harjumustesse langevad.

2. Pea toidupäevikut. Kui kirjutad igapäevaselt kõik söödu üles, on tõenäoline, et suudad oma püstitatud eesmärki järgida ning olla motiveeritud. Lisaks võimaldab see ka lihtsalt analüüsida, mida tegid valesti ning mida oleks kasulik muuta.

3. Leia omale treening, mida naudid. Kui leiad omale treeningu, mida naudid, olgu selleks siis koeraga jalutamine, jalgrattasõit, tennis või midagi muud, on kindel, et suudad meeldiva tegevusega lihtsamini jätkata kui ebameeldivamaga. Regulaarne treening aitab lihtsalt kaasa kehakaalu alanemisele ning tugevdab sinu tervist. Lisaks pääsed ka kaalutõusust.

4. Õpi planeerima. Hea harjumus on süüa korralikult enne pidudele või üritustele minemist, nii on lihtne oma plaani järgida ning ebatervislikust toidust loobuda.

5. Anna vahel oma isudele järele, näiteks kord nädalas, kui lubad endale just seda, mille järele tohutu isu on. Kui sa tead, et sul on enda jaoks see võimalus olemas, on lihtsam muul ajal reeglitest kinni pidada ning tervislikult toituda.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara