Koorimiskreeme kasutades mõtle vaaladele

Vaikne ookean on täis hiiglaslikke plastisaari, mis koosnevad äravisatud pudelitest, kilekottidest, nailontükikestest ja muust ning on mereelule äärmiselt ohtlikud. Bioneer.ee toob välja paar soovitust, mida igaüks saab ise mereelu hoidmise nimel ära teha.

Üks võimalus, millele sa ilmselt varem mõelnud ei ole, hiilib võib-olla su vannitoas. Selleks on nahka kooriv kreem. Koorimiskreemide eesmärgiks on su kehalt maha kraapida vana ja surnud nahk, et paljastada nooremad, värsked naharakud. Enamik tavapäraseid koorimiskreeme on valmistatud vedeliku baasil ning sisaldavad tillukesi helmeid, mis peaksid koorimistöö ära tegema.

Probleem on aga selles, et paljudes kreemides sisalduvad helmed on tehtud polüetüleenist - plastikust, mis on lausa toodetud selleks, et see kohe pärast kasutamist „torust alla“ lasta. Sageli jõuab see sodi ka jõgedesse-järvedesse ning lõpuks ka ookeani. Neil pisikestel tükkidel võtab aastaid aega, et ära laguneda. Seni täidavad nad aga lindude kõhte ja lämmatavad neid sisse kugistavaid vaalu.

Õnneks on saadaval ka täielikult looduslikest komponentidest valmistatud koorivad kreemid, mis sisaldavad näiteks sidrunikoori, kohvipaksu, suhkrut ja soola. Ja ei teragi plastikut!

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara