Koorimiskreeme kasutades mõtle vaaladele

Vaikne ookean on täis hiiglaslikke plastisaari, mis koosnevad äravisatud pudelitest, kilekottidest, nailontükikestest ja muust ning on mereelule äärmiselt ohtlikud. Bioneer.ee toob välja paar soovitust, mida igaüks saab ise mereelu hoidmise nimel ära teha.

Üks võimalus, millele sa ilmselt varem mõelnud ei ole, hiilib võib-olla su vannitoas. Selleks on nahka kooriv kreem. Koorimiskreemide eesmärgiks on su kehalt maha kraapida vana ja surnud nahk, et paljastada nooremad, värsked naharakud. Enamik tavapäraseid koorimiskreeme on valmistatud vedeliku baasil ning sisaldavad tillukesi helmeid, mis peaksid koorimistöö ära tegema.

Probleem on aga selles, et paljudes kreemides sisalduvad helmed on tehtud polüetüleenist - plastikust, mis on lausa toodetud selleks, et see kohe pärast kasutamist „torust alla“ lasta. Sageli jõuab see sodi ka jõgedesse-järvedesse ning lõpuks ka ookeani. Neil pisikestel tükkidel võtab aastaid aega, et ära laguneda. Seni täidavad nad aga lindude kõhte ja lämmatavad neid sisse kugistavaid vaalu.

Õnneks on saadaval ka täielikult looduslikest komponentidest valmistatud koorivad kreemid, mis sisaldavad näiteks sidrunikoori, kohvipaksu, suhkrut ja soola. Ja ei teragi plastikut!

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara