Kontrolli koosolekut juhtides oma kehakeelt

Osa juhile antavast hinnangust moodustub tema kehakeele poolt edasi antava sõnumi põhjal. Kui naine tahab koosolekuruumis olla tõsiseltvõetav, peaks ta teadma, milliseid sõnumeid tema kehakeel võib edastada ning kuidas seda kontrollida, vahendas Forbes.

4 kehakeele aspekti, mida koosolekuruumis jälgida ja vältida:

1. Liiga palju peanoogutusi
Peaga noogutamine näitab kuulamist ja hoolivust, see on naiselik liigutus, mis võib eravestluses olla omal kohal, ent see vähendab naise võimu, nii et kui sa tahad olla koosolekuruumis mõjukas, hoia pea sirgelt ja paigal.

2. Liiga väike koosolekuruum
Inimese staatust näitab ka tema isikliku ruumi ulatus. Kui ebakindlad inimesed hoiavad koosolekuruumis oma pabereid enda lähedal ja otse enda ees ning tõmbavad ennast sageli koomale, siis võimukad inimesed kipuvad täitma suuremat osa ruumist. 

3. Naiselik käitumine

Kaela puudutamine ja  õlgadest kinnivõtmine ning ehete ja juustega mängimine on naiselikud liigutused, mis sageli stressi- või pingerohketes olukordades ilmnevad. Naised tunduvad aga mõjuvamad ja tõsiseltvõetavamad, kui nad ei käitu koosolekuruumis liiga naiselikult.

4. Liiga sage naeratamine

Naeratus näitab positiivsust ja on nii mõneski situatsioonis omal kohal, ent negatiivse tagasiside andmisel või raskete kõneluste ajal kipuvad naised liiga palju naeratama, mis vähendab nende sõnade tõsiseltvõetavust. 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara