16. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair avab kaks uut lennuliini

Alates tänasest on võimalik Finnairiga lennata kümnel korral nädalas Tallinnast läbi Helsingi Stuttgarti ning neljal korral päevas Stockholm Bromma lennujaama, teatas Finnair.

 Finnairi Baltimaade müügidirektori Jan-Michael Nigmanni sõnul on kuuenda lennu  lisandumine Saksamaa suunal nii Eesti äri- kui puhkuseklientide jaoks väga oluline, kuna Stuttgart pakub häid edasi reisimisvõimalusi nii Põhja-Šveitsi, Ida-Prantsusmaale kui ka teistesse Lõuna-Saksamaa linnadesse.

"Lisaks seitsmele lennule Stockholm Arlanda lennujaama, alustame täna esmakordselt lendamist ka Stockholmi linnas asuvasse Bromma lennujaama. Bromma pakub tänu soodsale asukohale mugavat ühendust esmajoones äriklientidele, kes suunduvad Stockholmi südalinna või Krista ärirajooni,“ selgitas Nigmann.

Lendusid Rootsi pealinna Bromma lennujaama opereerib kahel korral päevas Finnair ja kahel korral päevas Taani partnerfirma Sun-Air. Stockholm Bromma lennujaam asub 8 kilomeetri kaugusel Stockholmi kesklinnast, kuhu pääseb vähem kui 20 minutiga. Lendudele registreerimine lõpeb alles 15 minutit enne lenu väljumist.

Lendusid Stuttgarti teostab Finncomm Ailines oma 76-istmekohalise Embraer 170 tüüpi lennukiga. Stuttgart on 11. miljoni elanikuga Baden-Württembergi liidumaal asuv Saksamaa tööstuslinn. Stuttgardi lennujaam teenindab lähtuvalt oma soodsast asukohast ka Põhja-Šveitsi ja Ida-Prantsusmaa olulisi majanduspiirkondi. Stuttgardisse reisijatel on suurepärane võimalus külastada tuntud turismisihtkohti, nagu must mets (Schwarzwald), Reini org ning Alid. Peale taasavatud Stuttgarti liini, lendab Finnair Saksamaa suurlinnadesse nagu Berliin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg ja München.

Autor: Urve Vilk, Tea Taruste

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700