Anu Soosaar: eetilisuse osas äris arenguruumi jätkub

ASi Skokotel juhatuse esinaise Anu Soosaare sõnul meie äris arenguruumi eetilisuse osas veel jätkub.

"Ma nimeliselt ei hakkaks kedagi välja tooma, pealegi on võimalik hinnata ainult ärimehe kohta välja kujunenud kuvandit, mitte reaalsust, kuna tema raamatupidamisse ju ei näe," vastas Anu Soosaar küsimusele, keda ta peab Eesti eetilisemaks ärimeheks. "Aga minu hinnangul on meil arenemisruumi selles osas veel küllaga," lisas ta.

Soosaare sõnul on seadusandluses olnud palju auke, mida on järjest avastatud ning kinni pandud. "Huvitav, kui paljud on seda reaalselt ära kasutanud. Näiteks aktsiakapitali suurendamise ja vähendamise võimalust, mis mõjutab dividende ja makse. Seaduse silmis on kõik jokk, aga samas on tegu eetiliselt kaheldava käitumisega, siin hakkab mängima rolli inimese sisimas olev," rääkis Soosaar, kelle sõnul arenguruumi selles osas on veel palju. 

Anu Soosaar vastas Äripäeva päevaküsimusele - keda peate Eesti eetilisemaks ärimeheks?

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara