Anu Soosaar: eetilisuse osas äris arenguruumi jätkub

ASi Skokotel juhatuse esinaise Anu Soosaare sõnul meie äris arenguruumi eetilisuse osas veel jätkub.

"Ma nimeliselt ei hakkaks kedagi välja tooma, pealegi on võimalik hinnata ainult ärimehe kohta välja kujunenud kuvandit, mitte reaalsust, kuna tema raamatupidamisse ju ei näe," vastas Anu Soosaar küsimusele, keda ta peab Eesti eetilisemaks ärimeheks. "Aga minu hinnangul on meil arenemisruumi selles osas veel küllaga," lisas ta.

Soosaare sõnul on seadusandluses olnud palju auke, mida on järjest avastatud ning kinni pandud. "Huvitav, kui paljud on seda reaalselt ära kasutanud. Näiteks aktsiakapitali suurendamise ja vähendamise võimalust, mis mõjutab dividende ja makse. Seaduse silmis on kõik jokk, aga samas on tegu eetiliselt kaheldava käitumisega, siin hakkab mängima rolli inimese sisimas olev," rääkis Soosaar, kelle sõnul arenguruumi selles osas on veel palju. 

Anu Soosaar vastas Äripäeva päevaküsimusele - keda peate Eesti eetilisemaks ärimeheks?

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara