Kaido Kööp: liiga lihtne on internetis laimata

OÜ Addinol Mineralöl Marketing Lääne- ja Kesk-Eesti müügijuhi Kaido Kööbi sõnul on inimesed rumalad ja naiivsed kui nad internetti sobimatut infot postitavad. Ent sageli võib tegu olla ka teiste pahatahtlikkusega.

Kaido Kööp sõnas, et ta ise kaalub hoolikalt, millist infot ning milliseid andmeid internetti üles riputada ja milliseid mitte. “Muidugi olen seda jälginud. Ise sellist jama küll üles ei paneks nagu mõned. Mõttetuid pilte näiteks, nagu noored panevad,” rääkis Kööp.  

Lisaks enda internetikuvandi jälgimisele kasutab Kööp internetist leitava taustainfo abi ka igapäevases töös. “Internetist võib igasugust infot leida. Potentsiaalsete klientide kohta näiteks. Kui ikka ollakse igale inimesele võlgu, siis midagi head see inimese maksekäitumise kohta ei näita,” lausus Kööp.

 “Kui ise lahmid foorumis või postitad sobimatut infot, on see inimese enda rumalus, naiivsus või hetkeemotsioon. Aga sageli on tegu ka teiste pahatahtlikkusega,” lisas  ta. “Paned suvalistesse foorumitesse negatiivsed kommentaarid koos inimese nimega üles. Või kirjutad Delfi naistekasse, et mees on siga ja paned kenasti nime juurde. Ja iga otsinguga tuleb see internetist välja,” kurtis Kööp, kelle sõnul on laimamine muutunud liiga lihtsaks.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara