ÄP Käsiraamatute foorum: allkiri

Küsimus: eesti keeles on sel juhul kui asendaja kirjutab dokumendile alla spetsiaalne väljend – kellegi ülesannetes, st näiteks allkirjastab finantsdirektor peadirektori ülesannetes. Kas oskate öelda, kuidas kõlaks selle ingliskeelne vaste ja kas seda üldse kasutatakse vormistamisel?

Vastus: Inglise keeles on selline väljend täiesti olemas ja seda ametlikes kirjades ka kasutatakse. Selleks väljendiks on "on behalf of...". Ehk et kui nüüd konkreetselt teie näidet käsitleda, siis peaks allkiri olema selline:

Mari Maasikas

Director of Finance,

on behalf of General Manager.

Vastas SA Kutsekoda assistent Irma Estra.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara