Depeche Mode valiti maailma veidraimate baaride hulka

Lonely Planet koostas maailma veidraimate baaride ja restoranide TOP 10, mille viiendalt kohalt leiame Tallinnas tegutseva Depeche Mode baari.  

"See Eesti pime nurk on täidetud musta riietunud luukõhnade Depeche Mode’i fännidega, kes rüüpavad kokteile Master & Servant või Personal Jesus, kuulates bändi külma melanhoolset muusikat," kirjeldatakse DM`i BBC`i reisirubriigis. 

«Seinu katavad autogrammidega fotod, DM’i teemaline kunst ja tuuridega seotud suveniirid, samal ajal kui ekraanidel mängitakse lakkamatult ansambli videoid. Mõne jaoks põrgu, teise jaoks ehtne paradiis," seisab baari tutvustuses.

Maailma veidraimaks söögi-joogikohaks kuulutati  Filipiinidel Manilas asuv Tolkieni-teemaline The Hobbit House, mis reklaamib ennast kui maailma ainsat söögikohta, mille omanikuks ja teenindajateks on kääbused. 

Teiselt kohalt leiame Iisraelis Eilatis merepinnast viis meetrit allpool tegutseva restorani Red Sea Star ning kolmandalt positsioonilt Pariisi pisikese fondüürestorani La Refuge Des Fondues, milles on vaid kaks pikka lauda ning mille külastajad peavad väljumiseks üle laudade ronima.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara