Reisifirma hoiab kliendi raha lennuki õhkutõusmiseni turvakontol

Reisikorraldaja UpTravel kasutab uut tüüpi teenust - turvakontot. Pakettreisi eest tasutakse panga deposiit- ehk turvakontole, kust raha vabaneb ja kantakse reisikorraldajale alles peale lennuki õhkutõusmist. Kui reisi ei toimu, saab klient oma raha tagasi. UpTraveli koostööpartner on Swedbank.

UpTraveli juhatuse liige Elmo Somelar selgitab turvakonto põhimõtet: „Turvakonto teenuse põhimõte on, et kliendid maksavad pakettreisi eest panka spetsiaalsele kontole ja raha püsib panga deposiitarvel kuni lennuki õhkutõusmiseni. Pärast lennuki õhkutõusmist vabaneb pangadeposiit ja pank kannab reisija tasutud summa reisikorraldajale. Sellega on ka tagatud, et reisikorraldaja ei saa reisija poolt tasutud ettemaksusid oma muudeks finantsvajadusteks ära kulutada. Kui reisi ei toimu, on tagatud ettemakstud summade tagastamine. Kasutades turvakontot oleme loonud tarbija seaduslikule kaitsele lisakaitse, niinimetatud „raha tagasi“ garantii.“ Reisijate reisilt tagasi toomine, kui selline vajadus peaks tekkima, on tagatud turismiseaduses nõutud tagatisega.

Swedbanki ettevõtete finantseerimise divisjoni juht Tauno Vanaselja usub, et taoline teenus mõjub positiivselt tarbijate kindlustundele.

Elmo Somelari sõnul viis teda uut tüüpi turismifirma loomiseni kevadel tuhapilvedest alguse saanud reisikorraldajate ebaõnnestumiste jada. Klientidel kadus kindlus reiside toimumise kohta ja see vähendas märkimisväärselt usaldust turismiteenuste vastu.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara