Eesti Post hakkab müüma kontserdipileteid 

 

Posti- ja logistikaettevõte Eesti Post sõlmis rahvusvahelise piletimüügiketiga Ticketpro koostööleppe, millega jõuavad nüüdsest Ticketpro piletid müügile ka postkontoritesse.

„Täna osutame teenust 17 postkontoris, kuid pileteid müüvate kontorite arv suureneb kindlasti juba lähikuudel. Meie postkontorite võrgustik on sobivaks väljundiks ettevõtetele, kel pole tasuv omada oma esindusvõrke,” rääkis postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult.

Ticketpro juhatuse esimehe Märt Randoja sõnul soovitakse Eesti Posti postkontorite abiga vastu tulla suurele arvule Eesti inimestele, kes eelistavad virtuaalsetele müügikohtadele füüsilisi. „Postkontoritesse jõuavad müügile kõik meie piletid, sealhulgas näiteks väga populaarsetele Kylie, Herbie Hancocki ja Leningrad Cowboysi kontsertidele ning paljudele teistele menukatele kultuuriüritustele,“ märkis Randoja.

Varasemalt on Ticketpro olnud Stingi, Madonna ja Marilyn Mansoni kontserdipiletite ainumüüja Eestis, pileteid müüakse ka artistide esinemistele välismaal, näiteks toimunud U2 kontsertile Soomes või Lady Gaga kontsertile Poolas.

 

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara