Huvikoolitustel kohti napib 

Tallinna Rahvaülikooli koolitusjuhi sõnul on paljudele koolitustele nagu näiteks veinikoolitus ja kunstikursus soovijaid rohkem kui koht.  

Talinna Rahvaülikooli koolitusjuht Ülle Võrno sõnul on nende koolitused jaotatud kümnesse erinevasse kategooriasse – kunst, loodus, foto, kokandus jne. "Populaarsed on läbi aastate olnud keeled ja kunstikursused, samuti on hästi menukas veinikoolitus ja muusikakursused,“ rääkis ta ning kinnitas, et põhilised kursustel käijad on täiskasvanud inimesed vanuses 25-50, ehk siis tööealised inimesed. "Vanuse alampiir on meil 16 aastat, ülemist pole,“ sõnas Võrno. "Osalejate arv märgatavalt vähenenud pole – 2009.aastal oli 2663 inimest, 2008. aastal aga 2764.“
Kohti kursustele Võrno sõnul veel on, kuid neid ei jagu kõikidele soovijatele. "Täis on veinikoolitus ja paljud kunstikursused. Üksikuid kohti on keelekursustele, siiski tuleb iga kursust eraldi vaadata,“ rääkis ta.

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Ketlin Rauk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara