Loo oma isiklik veebikäekiri

Sa armastad oma käekirja ja ei raatsi sellest loobuda ning soovid sõpradele saata personaalsemaid kirju? Enam ei pea sa aega ja raha raiskama paberi ega markide hankimisele ning postkontoris käimisele, vaid seda kõike saab teha ka arvuti abil.

Nimelt loodi veebikeskkond www.pilothandwriting.com/, kus saab luua oma isikliku käekirja, mida veebis kasutada, vahendab Geeksugar.com.

Selleks tuleb välja printida näidiste leht, täita see oma käekirja näidistähtedega,  teha sellest veebikaameraga pilt ning salvestada. Käekirjanäidist saab ka parandada ja täiendada, kui käekiri on pidevast arvutiga kirjutamisest hukka läinud, näiteks muuta tähti paksemaks või õhemaks jne. Edaspidi saad loodud fonti kasutada personaliseeritud, sinu käekirjaga koostatud e-kirjade ja e-kaartide saatmiseks, mis võimaldab taastada pisut endisest personaalsema iseloomuga suhtlusest.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara