PP: Rokikuningas Elvise muusika kõlab abivajajate toetuseks

Tänavu juba kaheksandat korda toimuva Eesti Vähiliidu heategevuskontserti keskmes on seekord Elvis Presley muusika ja võitlus kopsuvähi vastu.

Nii nagu igal aastal, on ka tänavusel heategevuskontserdil fookuses mõne kuulsa artisti või bändi  looming. Sedapuhku siis eelmise sajandi ühe suurima staari – rokikuninga    Elvis Presley oma. Ja seda sel aastal ka eesmärgiga tõmmata tähelepanu kopsuvähile, selle ennetamisele ja õiges staadiumis avastatuna ka edukale ravimisele.
Heategevuskontserdil, kus tänavu korraldajate sõnul ka suurem tantsu, video- ja valgusshow, esitavad uues värvingus eelmise sajandi 50ndatel ja 60ndatel oma karjääris tipus olnud Presley muusikat Gerli Padar, Lenna Kuurmaa, Birgit Varjun, Ivo Linna, Tõnis Mägi, Tanel Padar, Hendrik Sal-Saller, Ott Lepland ja Andrus Kasesalu. Muusikuid saadavad veel Otsakooli Bigband, Siim Aimla ansambel ja Boogie Company.

Kui eelmisel aastal oli kontsert pühendatud suuresti samast ajastust pärit The Beatlesi muusikale, mille suur austaja ja asjatundja Ivo Linna lisaks laulmisele ka kontserti juhtis, siis tänavu on kontserdi ettevalmistamisel olnud abiks Elvise klubi president Tõnu Tuulas. Tema unikaalset kogust pannakse üles ka Elvis Presley teemaline näitus.
Kontserdi korraldajad ootavad üritusele kõiki Elvise muusika austajaid ning neid, kellele ka kontserdi eesmärk korda läheb. “Ainulaadne etendus jõuab lavale rahvusvahelise vähinädala raames, mille teemaks on kopsuvähk. Eestis sureb kopsuvähki igal aastal ligi 750 inimest, nendest on 600 mehed ja 150 naised,” mainis Eesti Vähiliidu tegevdirektor Maie Egipt. Selle aasta kontserdi tulud lähevad kopsuvähi ennetustegevuseks.

Eesti Vähiliidu heategevuskontsert, – etendus “Elvis Presley lugu“

30.09 kell 19 Tallinnas Nokia kontserdimajas
Kontserdi eesmärk on toetada võitlust kopsuvähiga
Piletid hinnaga 200–500 krooni müügil Piletilevis ning Eesti Vähiliidus
www.elvis.ee, www.cancer.ee

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara