Ökoturismi sõber 2010 on Jaan Tätte

Täna pärjatakse Euroopa I Ökoturismi konverentsil Pärnus välja Eesti ökoturismi sõber 2010. Eesti Ökoturismi Klastri poolt välja antud esimese ökoturismi sõbra tiitli pälvis Jaan Tätte.

Tätte valiku poolt rääkis, et tema tegevus ja elustiil on lihtsaid väärtusi ja looduslähedast elustiili propageeriv, ta on tõestanud, et elu (ääre)maal võib olla huvitav ja täisväärtuslik ning ta on toonud Eesti ühe kauge maanurga, Eesti vanima looduskaitseala Vilsandi ja  Vilsandi rahvuspargi paljude eestlaste ja ka välismaiste loodusesõprade teadvusesse.

Ökoturismi sõbra tiitel omistatakse inimesele, kes ei ole otseselt turismitegevusega seotud, kuid kes oma tegevusega on toonud kasu ökoturismialasele ettevõtlusele Eestis tutvustadades ökoturismi väärtusi (loodus- ja kultuuripärand, looduslähedus, jätkusuutlikus, kohaliku kogukonna toetamine) laiemale üldsusele nii Eestis kui ka välismaal.

Ökoturism on vastutustundlik reisimine, mis toetab loodus- ja kultuuripärandi säilimist ning kohalike elanike heaolu. Ökoturismis pööratakse suurt tähelepanu harivale ning elamuslikule turismitootele. Ökoturismis on oluline, et turismist saadavast tulust jääks võimalikult palju kohalikule kogukonnale. Seega on ökoturism ka oluline regionaalarengu tööriist ning kohaliku kultuuri- ja looduspärandi väärtustaja.

Eesti ökoturismi klaster koondab Eesti suurimaid ja aktiivsemaid ökoturismi ettevõtjaid, kes müüvad ja turundavad ökoturismipakette nii Eestis kui välismaal.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara