Võrdõiguslikkuse volinikuks saab Mari-Liis Sepper

Uueks soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinikuks saab Mari-Liis Sepper, kes varem töötas soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku nõunikuna, teatas sotsiaalministeerium.

Mari-Liis Sepper on lõpetanud Tartu ülikooli õigusteaduskonna bakalaureuse- ning Montpellier' ülikooli (Prantsusmaa) õigusteaduskonna magistriõppe. Ta on töötanud muuhulgas sotsiaalministeeriumi soolise võrdõiguslikkuse büroo juristina, Euroopa Ühenduste Kohtus jurist-lingvistina ning soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku nõunikuna. Sepper on lugenud Tartu ja Tallinna ülikoolides inimõiguste kursuseid ning ta on soolise võrdõiguslikkuse seaduse kommenteeritud väljaande üks autoritest.

Sotsiaalministeeriumi kantsler ning konkursi- ja atesteerimiskomisjoni esimees Marelle Erlenheimi sõnul on Mari-Liis Sepper oma ala asjatundja, kes on ka varasemalt töötanud soolise võrdõiguslikkuse valdkonnas. „Sepperi akadeemiline tegevus on samuti seotud võrdõiguslikkuse teemaga. Ma usun, et uus volinik saab edaspidigi arendada valdkonda, tuginedes oma teadmistele, oskustele ja erialasele kogemusele,“ lisas Erlenheim.

Uus võrdõiguslikkuse volinik astub ametisse 4. oktoobril. Seni oli volinikuna ametis Margit Sarv.

Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinik on iseseisvalt tegutsev, sõltumatu ja erapooletu ametiisik, kes jälgib soolise võrdõiguslikkuse seaduse ja võrdse kohtlemise seaduse nõuete täitmist.

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara