PP: meistri musikaalne autoportree

Vanameister Eric Claptoni üheksateistkümnes helisalvestus on oma sama tore kuulata, kui oli seda ilmselt ka lindistada.

Plaadi esimene lugu, säravalt esitatud “Travelin’ Alone” sätib kuulaja hästi valmis selleks, mis tulema hakkab. Esimese pala nimele viitavalt seab album sammud vanameistri muusikalisse minevikku ning mällu, kuulama palasid, mis talle endale kõige enam korda lähevad.
Claptoni sõnade järgi tuli plaat välja plaanitust parem, sest ta lihtsalt lasi sellel nii juhtuda. Ja et tal pole kellelegi vaja midagi tõestada, saabki ta teha ja ka teeb just sellist muusikat, nagu tahab.
Tegu on kihvti bluusiliku albumiga. Ühe loo võrra kuraditosinast enam palasid sisaldav plaat on nii mahukas kui ka väga kvaliteetne. Väärika punase veini vananemist ja kuulsa muusiku muusikat võib olla kohatu sellisel viisil võrrelda, ent tõde on see, et aeg muudab paremaks mõlemaid. 

Eric Clapton – Clapton
www.ericclapton.com
8/10

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara