PP: meistri musikaalne autoportree

Vanameister Eric Claptoni üheksateistkümnes helisalvestus on oma sama tore kuulata, kui oli seda ilmselt ka lindistada.

Plaadi esimene lugu, säravalt esitatud “Travelin’ Alone” sätib kuulaja hästi valmis selleks, mis tulema hakkab. Esimese pala nimele viitavalt seab album sammud vanameistri muusikalisse minevikku ning mällu, kuulama palasid, mis talle endale kõige enam korda lähevad.
Claptoni sõnade järgi tuli plaat välja plaanitust parem, sest ta lihtsalt lasi sellel nii juhtuda. Ja et tal pole kellelegi vaja midagi tõestada, saabki ta teha ja ka teeb just sellist muusikat, nagu tahab.
Tegu on kihvti bluusiliku albumiga. Ühe loo võrra kuraditosinast enam palasid sisaldav plaat on nii mahukas kui ka väga kvaliteetne. Väärika punase veini vananemist ja kuulsa muusiku muusikat võib olla kohatu sellisel viisil võrrelda, ent tõde on see, et aeg muudab paremaks mõlemaid. 

Eric Clapton – Clapton
www.ericclapton.com
8/10

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara