Masu ei puudutanud kõiki üritusturundajaid

Kui enamiku konkurentide käibed kahanesid, siis tänavu üritusturundusfirmade edetabeli võitnud,  suures osas Even Tudebergile kuuluva Tequila AD jaoks kriisi 2009. aastal, nagu eelmiselgi, polnudki.

Eestis ja välismaal ette võetud uued projektid ning uute niššide leidmine tõid käibele 63% lisaks. Seda sügavaimal majanduslanguse aastal. Enamiku sellest andis müük Rootsi, mis kasvas aastaga nullist nelja miljoni kroonini. Eesti müük kahanes aastaga ligi miljoni võrra. Aasta varem teenitud veerand miljoni krooni sügavune kahjum vähenes miljoni krooni võrra.

Ka kohalikul turul ei passitud niisama. Kui majanduslangus senistel tegevusaladel sissetulekute kallale läks, hakati ettevõtte tegevjuhi Erko Karingu sõnul otsima uusi võimalusi – teenuste valdkonda laiendati koolituste ja sisekommunikatsiooni pakkumisega, töötati välja turunduse ja brändi tähtsust selgitav koolitus Brand Camp, hakati pakkuma klientidele otseturundusega seotud teenuseid. Aasta lõpus avas firma TBWA\Guvatrakiga turundusportaali turundusturg.ee.


 

Osale arutelus

 • Rivo Sarapik, Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara