PP: tukamehed hullavad Nokias

Homme esitab Tallinnas Solarise keskuse esimesel sünnipäeval oma vanu ja tuntud lugusid Soome legendaarne show’band Leningrad Cowboys.

Soome rock’n’rolli ansambel Leningrad Cowboys jõuab taas üle pika aja Eestisse esinema. Sedapuhku Tallinnasse Solarise keskuse esimesele sünnipäevale. Kontsert on seda erilisem, et kollektiiv on viimastel aastatel esinenud suhteliselt harva ning ka antud ülesastumine on nende jaoks sel aastal üks vähestest.

Sünnipäevaks midagi erilist
“Eesmärk oli ehk veidi murda Nokia Kontserdimaja kui siiani viisaka ja rahuliku muusika esitamise koha mainet. Samuti on soov näidata, et saali unikaalne akustika ja helisüsteem on suurepärased tõelise rokk-kontserdi jaoks,” selgitas bändi valikut sünnipäevapeoks Nokia Kontserdimaja turundusjuht Katrin Kulderknup.
“Solarise soov oli teha sünnipäeva raames midagi eriti lõbusat ja suurejoonelist, sest Solaris Keskus on ikkagi meelelahutuskeskus ning vähe on selliseid bände, mis veel rohkem meelt lahutavad kui Leningrad Cowboys,” oli Kulderknup veendunud.
Ja suurte meelelahutajatena on nad tuntud küll. Cover-bändina suurt tuntust kogunud kooslus, kelle imago lahutamatuks osaks on kujunenud püstised suured tukad, värvilised kostüümid ja terava ninaga kingad, ei üllata ka seekord millegi muu kui maailmas väga tuntud menulugudega.
“Kontserdil tulevad esitusele peamiselt tuntud lääne rokkhitid läbi aegada, mis kõik on spetsiaalselt kohandatud Leningrad Cowboys’i jaoks ning segatud neile omase huumoriga. Kuna bändi kataloog on äärmiselt lai, on iga kontsert oma ülesehituse poolest erinev vastavalt antud kontserdi ja koha eripärale,” selgitas Kulderknup.
Bändi, kelle kontol 19 kogumikku, suurimate hittide varamusse kuuluvad näiteks sellised lood nagu “Sweet home Alabama”, “Don’t worry, be happy”, “Let’s work together” & “Gimme all your lovin” jmt.
Et tegu on ka suure show-bändiga, siis on olulist rõhku pandud ka lavamöllu tegemisele. “Tallinnas on laval 11 muusikut ning 2 tantsijat, trummikomplekt on neil traktori kujuline. Vastavalt bändi soovidele on Nokia Kontserdimajas esmakordselt esimesed 9 rida eemaldatud, tekitades sinna fänniala, et tagada neile parim kaasaelamisvõimalus,” rääkis Kulderknup kontserdipäeval toimuma saavast.

Bänd liigub kogu keskuses 
Lisaks võib artiste näha ka sünnipäevaüritustel 9. ja 10. oktoobril Solarise keskuse peal liikumas. Nad on kontserdimaja turundusjuhi sõnul otsimas seal oma sugulasi nii toimuval karaokevõistlusel kui ka teistelgi sünnipäevaüritustel.
Leningrad Cowboys loodi 1989. aastal Aki Kaurismäki filmi jaoks “Leningrad Cowboys go America” peamiselt ansambli Sleepy Sleepers liikmetest. Filmi saatis peale linastumist väga suur edu ning bänd hakkas iseseisvalt plaate salvestama ja kontserte andma.

Leningrad Cowboys
9. oktoobril Tallinnas
Nokia Kontserdimajas 
Piletid: 445–495 krooni,
pileteid piiratud koguses
Lisainfo www.ticketpro.ee ja www.leningradcowboys.fi

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara