Vaid see on hea idee, mis teostub 

Paul Arden, reklaamifirma Saatchi & Saatchi pikaajaline juht, on kord öelnud, et hea idee on see, mis teostub. Kui ei teostu, siis ei ole hea idee.

McKinsey hiljuti avaldatud globaalse uuringu "Innovation and commercialization, 2010" põhjal võib öelda, et 2/3 firmades on heade ideedega tõsiseid raskuseid. Nimelt vaid 39% vastajatest leidis, et nende firmad on uute ideede elluviimises head, vahendab juhtimine.ee.

Hea uudis on, et peale majanduskriisi on ettevõtted jälle hakanud aktiivselt uusi kasvuvõimalusi otsima - 84% juhtidest ütles, et innovatsioon on tähtis või väga tähtis nende firma strateegias. Optimismi aga jahutab see, et juba eelmises, 2007 aastal läbi viidud, uuringus ütles umbes kolmandik, et uute ideede elluviimise tagamine organisatsioonis on nende suurim väljakutse ja 43% ütles, et kõige raskem on välja valida, milliseid ideid ellu viima hakata. Ja see olukord ei ole muutunud.

Käesoleva aasta uuring aga toob välja, et madala elluviimise üks suuremaid põhjuseid on uute ideede välja valimise protsessi puudumine - vaid 23% on selline protsessi läbi mõeldud, samal ajal kui 40% ütleb, et ellu viidavate ideede välja valimine on suuresti juhuslik.

Uuring põhineb üle maailma läbi viidud enam kui 2000 vastaja arvamusel. 

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Juhtimine. ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara