Puhhi-tüpoloogia aitab koondamistega hakkama saada

OÜ Nittis juhi Tiit Mäe sõnul on aidanud ettevõttes Puhhi-tüpoloogia juurutamine kergemini hakkama saada keeruliste inimprobleemidega nagu näiteks koondamine.


"Olles oma meeskonna tüüpiseloomud ära määratlenud, olen suutnud vältida vigu otseütlemiste näol (Notsu ) ja nendega, kes peavad kindlasti asja arutlemisel osalema (Jänes). Samas olen avastanud enda jaoks, kui head meeskonnategijad on tegelikult Notsud. Eriti veel arvestades, et ise olen Puhh," rääkis Mägi. 

Alles hiljuti oli Mägi ainus inimene firmas, kes inimesi koondada/vallandada suutis.  "Alles 1,5 kuud tagasi aga oli konflikt ja juhataja ise tõstis päevakorda küsimuse inimese lahti laskmisest. Samas üllatas mind tema spikker: selle tegelasega ei tohiks olla probleeme, sest temaga tuleb teha nii nagu seal (koolitusel) sai räägitud ja muu peaks ise paika saama. Olin meeldivalt üllatunud, kui lihtsalt saab hakkama ka keerulisemate inimprobleemidega," rääkis ta.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara