Puhhi-tüpoloogia aitab koondamistega hakkama saada

OÜ Nittis juhi Tiit Mäe sõnul on aidanud ettevõttes Puhhi-tüpoloogia juurutamine kergemini hakkama saada keeruliste inimprobleemidega nagu näiteks koondamine.


"Olles oma meeskonna tüüpiseloomud ära määratlenud, olen suutnud vältida vigu otseütlemiste näol (Notsu ) ja nendega, kes peavad kindlasti asja arutlemisel osalema (Jänes). Samas olen avastanud enda jaoks, kui head meeskonnategijad on tegelikult Notsud. Eriti veel arvestades, et ise olen Puhh," rääkis Mägi. 

Alles hiljuti oli Mägi ainus inimene firmas, kes inimesi koondada/vallandada suutis.  "Alles 1,5 kuud tagasi aga oli konflikt ja juhataja ise tõstis päevakorda küsimuse inimese lahti laskmisest. Samas üllatas mind tema spikker: selle tegelasega ei tohiks olla probleeme, sest temaga tuleb teha nii nagu seal (koolitusel) sai räägitud ja muu peaks ise paika saama. Olin meeldivalt üllatunud, kui lihtsalt saab hakkama ka keerulisemate inimprobleemidega," rääkis ta.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara