Eesti uhkeim puhkus Fra Mares

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) poolt oktoobris läbi viidud sügiskampaania raames valiti „Eesti uhkeim puhkus", mille pälvis Fra Mare Thalasso Spa lõõgastuspakett.

Puhka Eestis kampaania eesmärgiks on ärgitada inimesi avastama ja osa saama sügisestest puhkamisvõimalustest Eestis. Kampaaniat kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul sooviti sügiskampaaniaga juhtida tähelepanu sellele, et Eestis saab väga mitmekülgselt ka sügispuhkust veeta. „Siseturismi kõrghooaeg on meil suvel ning sügisel ja talvel kiputakse pigem välismaale, kuid me üritame seda harjumust muuta, näidates, et ka Eestis on sellel perioodil väga palju põnevaid puhkamisvõimalusi," ütles Tarmo Mutso. Ta lisas, et sügiskampaania raames ärgitati ka turismiettevõtjaid rohkem pingutama ja tootearendusega vaeva nägema, et end klientidele atraktiivsemaks muuta.

Sügiskampaania raames valiti Puhka Eestis kodulehel olevate puhkusepakettide hulgast välja oma lemmik. „Kõige rohkem hääli sai Fra Mare Thalasso Spa lõõgastuspakett, mis pärjati väärika „Eesti uhkeim puhkus" tiitliga," märkis Tarmo Mutso. Teisele kohale hääletati Sagadi mõisa mõisaromantika pakett ning kolmandaks jäi Saunamaa ekstreemne saunaelamus koobassaunas.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara