Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 2. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sekretäride lemmikud oktoobris: TOP 10

Loe lugusid, mis oktoobris sekretar.ee lugejaid kõige enam huvitasid!

1. Vaata, kuidas kasutada Facebooki uusi gruppe

Oktoobri alguses teatas Facebooki asutaja  Mark Zuckerberg gruppide värskendamisest. Kauaoodatud uuenduseks oli privaatsete gruppide loomine, seeläbi valitud seltskonnale info jagamine, märkmete ühiskasutus, grupivestlus ja e-posti teel uuenduste edastamine. Lugu annab ülevaate, kuidas uusi gruppe kasutada.

2. ÄP restoranitest: vanalinn varjab suurt saladust

Ikka ja jälle võib kuulda, kuidas Tallinna vanalinnas tuleb päevavalgele järjekordne aare, olgu see siis raidkivi või sammas. Heidi Vihma leidis Laial tänaval jalutades juhuslikult pesuehtsa Itaalia restorani.

3. Milvi Tepp: tööandjad, unustage feodaalne  suhtumine töövõtjatesse

Ettevõtted peavad tulevikus olema enda kui tööandja suhtes kriitilisemad, peavad kaduma praegused sageli veidi feodaalsed väljaütlemised ja arvamused, justkui inimesed peksid tahtma nende juurde tööle tulla, rääkis Milvi Tepp Pärnu Juhtimiskonverentsil.

4. Juhi tekitatud läbikukkumise sündroom

On olemas sündroom, mis viib inimesed läbi kukkuma ning seda sündroomi tekitavad tahtmatult juhid, kelle soov on paradoksaalselt just vastupidine – inimest arendada. Raimo Ülavere kirjeldab, milles läbikukkumise sündroom seisneb. 

5. Fännid tapsid uue logo

Gap Inc. oli sunnitud peale sotsiaalmeedias tekkinud fännide pahameeletormi uue logo väljanägemise suhtes naasma varasema logo juurde.

6. Nullist peale. Kimchi

Martin Hanson õpetab tegema kimchit, mis on korea köögis koondnimetuseks marineeritud juurviljadele.

7. 25 viisi parema päeva loomiseks

Ajajuhtimise koolitaja Kristjan Otsmann jagab soovitusi, kuidas hoolimata vahel kiusavast ebaõnnest oma päev paremaks muuta.

8. ÄP restoranitest: Pädaste Alexander on Muhumaa rosin

Pädaste mõisa Alexander, üheks Eesti parimaks hinnatud restoran pakub külalistele tipptasemel roogi ja teenindust.

9. 5 sammu konfliktide ennetamises

Ei saa üheselt öelda, et konflikt on halb, samuti ei saa öelda, et see hea on. Küsimus on, kuidas sellesse suhtutakse ja mida tehakse. Viis näpunäidet, kuidas vastandumisi elus ning töökeskkonnas ennetada.

10. 5 sammu, kuidas konflikti meeskonna arengus ära kasutada

Viis praktilist sammu, kuidas meeskonnas juba tekkinud konfliktist edukalt välja tulla.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700