12. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PP: näitlejad laulavad taas Maarja küla heaks

Üheksandat aastat järjest koondavad Eesti näitlejad jõud, et laulda heategevuskontserdil “Kuula palun!” intellektipuudega noorte kodu Maarja küla toetuseks. 

Selleaastasel Tartus ja Tallinnas toimuval heategevuskontserdil astub üles rohkem kui 50 Eesti näitlejat, et esitada särtsakaid ja kuumi 1970. ja 1980. aastate pop- ja rokkhitte. Kontserdi korraldajate ja eestvedajate sõnul on need saanud täiesti uudse näo, helipildi ja tunde tänu näitlejate oskusele teha ühest laulust terve etendus.

Maarja küla toetuseks esinevad kahel kontserdil näiteks Peeter Volkonski, Katrin Pärn, Malle Pärn, Tanel Jonas, Sandra Uusberg, Maria Soomets, Hannes Kaljujärv, Alo Kurvits, Aleksander Ivaškevitš, Veiko Tubin, Margus Prangel, Katja Nikolajeva, Anti Reinthal, Marta Laan, Diana Klas, Jüri Aarma, Laura Peterson, Riho Kütsar, Maarius Pärn, Britta Vahur, Märt Avandi, Liis Laigna, Andres Raag, Merle Jääger, Inga Allik, Karin Tammaru, Tambet Seling, Bonzo ja veel väga paljud teised.

Näitlejaid saadab bänd, kuhu kuuluvad Toomas Lunge, Indrek Kalda, Alari Piispea, Margus Tammemägi, Tanel Aavakivi, Meelis Unt, Jorma Puusaag ja Tiit Kevad. Kontsertidel on erinev esinejate koosseis!

Maarja küla on intellektipuudega noortele mõeldud küla Kiidjärve ja Taevaskoja vahel Põlvamaal. See on praegu koduks 32 noorele vanuses 18–30 eluaastat. Erinevalt passiivsetest hooldekodudest püüavad Maarja küla elanikud aktiivselt iseseisva eluga toime tulla.

Kogu piletitulu ja esinejate honorarid loovutatakse selgi korral Maarja küla toetuseks.

Heategevuskontsert “Kuula palun!”

14.11 kl 16 Tartus Vanemuise suures majas

21.11 kl 16 Tallinnas Vene teatris 

Piletid: 200–500 krooni

Lisainfo: www.maarjakyla.ee

Autor: Signe Sillasoo, Urve Vilk

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700