2000 töövarju tutvub täna päris tööeluga

Täna on töövarjupäev, mille raames tutvuvad enam kui 2000 gümnasisti üle Eesti n-ö päris tööeluga.

Töövarjupäeval avab oma uksed noortele igal aastal umbes tuhat ettevõtet ja organisatsiooni. Täna saavad varjutatud näiteks peaminister Andrus Ansip, majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, Swedbank Eesti peadirektor Priit Perens, mitmed tuntud ettevõtjad – Andrei Korobeinik, Peeter Rebane, Anni Arro.

Ettevõtja Peeter Rebase sõnul on kiiresti muutuv maailm loonud olukorra, kus koolipingis õpitava ja reaalsuse vahel võivad pahatihti olla üha suuremad käärid. "Hea haridus on väga oluline, kuid praktilise kogemuseta kahaneb ka selle väärtus. Põnev on selles projektis osaleda ning ka ise tänaste keskkooliõpilaste maailmavaatest osa saada," põhjendas Rebane kaasalöömist töövarjupäeval.

Swedbanki ettevõtete finantseerimise divisjoni juhi Tauno Vanaselja sõnul on pank aastaid kaasanud töövarjupäeval noori pangatöösse, et nad saaksid aimu sellest, kuidas käib n-ö päris töö tegemine ning milline näeb välja ühe ettevõtte tagatuba. "Teeme koostööd Junior Achievementiga eesmärgiga ärgitada noorte inimeste ettevõtlikku meelt," lisas ta.

Töövarjupäev on Junior Achievement Eesti programm, mis annab gümnaasiuminoortele võimaluse vaadata lähedalt täiskasvanud inimese tööpäeva. Kogetu annab noorele aimu, milliseid oskusi, teadmisi ja isikuomadusi on teda huvitavas elukutses vaja ning annab kindluse tema karjäärivalikutes.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Indrek Kald

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

KAAMOS GROUP otsib BÜROOJUHTI

Kaamos Group OÜ

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara