PP: sisutühi ja naljatu komöödia

Kui halbu filme ei vaataks, siis ei oskaks vist häid hinnata ja kehvikutest eristada. Film “Õigeks ajaks” on küll üks sellistest, mis paneb ka keskpäraseid suhtekomöödiaid ja ulmefilme, millest ma midagi suurt pole varem arvanud, kõrgemalt hindama.

Põhjuseid selleks on mitu. Kinokülalise väikseimgi soov on filmitemplisse minnes põnevat lugu kogeda. Sel filmil paraku mingit suurt sõnumit maailmale edasi anda pole. Võib-olla ainult seda, et vähem sahmerdades säästab igaüks maailma ja päästab iseend.
Lugu on igatahes nõrk, korduvalt nähtud ja ei midagi üllatavat. Kaks teineteisest mitte lugupidavat meest (osades Robert Downey jr Ja Zack Galifianakis), kehv asjaolude kokkulangemine, sunduslik üheskoos reisimine, et üks meestest oma esimese lapse sündi saaks näha ja teine Hollywoodi tähesära nautida, ongi kogu süžee, mis pooleteise tunni jooksul meelelahutuse asemel suutis hoopis meelt jahutada.

Loomulikult tuleb selle teeloleku juurde arvata veel hulga autode hävitamine, keevalised sõprussidemed ning labased allapoole vööd ja pilvesolekunaljad. Ja isegi nende väljamõtlemisega pole eriti pingutatud, ent see ei tohiks tegelikult üllatada.
Igatahes valdas mind filmi vaadates suur kärsitus, aeg kippus venima. Tundus, et ma polnud ainuke, sest pimeduses vilkus aeg-ajalt mobiiltelefonide ekraane, kust suure tõenäosusega kellaaega kiigati.
Ent iga halva asja juures on ka midagi head. Kahte punkti on film ikka väärt. Ühe annaks paari üksiku nalja eest, mis filmi mahtusid ja tõesti suunurgad muigele ajasid. Teise aga tüpaažide heale väljamängimisele mõningates kohtades – seal, kus stsenaarium magedusi ette ei näinud.

“Õigeks ajaks”
2/10
Kinodes alates 5.11

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara