Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 23. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Retseptivõistlus: valged šokolaaditrühvlid

Koostisosad:

• 100 g muredat küpsist

• 50 g kuivatatud jõhvikaid

• 100 g sulatatud valget šokolaadi

• purustatud pähkleid

• 10 g kuivatatud lavendliõisi

• värvilisi nonparellisid

Valmistamine: Sega purustatud küpsised, sulatatud šokolaad ja jõhvikad paksuks massiks, millest veereta käte vahel trühvlipallid. Osa trühvleid veereta pähklipurus ja kaunista sulatatud valge šokolaadi triipudega, teised kasta üleni valgesse šokolaadi ning kaunista roosinuppude või lavendliõite ja nonparellidega. Lase külmkapis jahtuda.

Retsepti autor: Liisi Veetamm

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700